Scoala gimnazială „Benedek Elek”

Şcoala Gimnazială Livezeni este o şcoală prietenoasă pentru toți elevii săi. O şcoală care a ieşit din rutina unui proces educaţional tradiţional, care a dorit şi a reuşit să formeze elevi interesaţi de ceea ce se întâmplă în jurul lor, dornici să se informeze şi capabili de a oferi ei înşişi informaţii, capabili totodată de a deveni formatori de opinii în comunitatea pe care o reprezintă.
Avem 10% dintre elevi cu rezultate deosebite la olimpiadele și concursurile școlare, premii  la nivel judeţean limba română,creație plastică,la nivel național limba română,matematică și șiințe,dar în afară de activităţile curriculare, tuturor elevilor şcolii le-am creat oportunitatea de a se valoriza prin activităţi extracurriculare:

2013-2015-Proiect județean,,Darurile toamnei-ediție ce se desfășoară în incinta școlii noastre pe secțiuni

2015-ProgramJunior Achievement Young Enterprise România- accesat de clasa a V-a,condusă de doamna prof.Ștefan Cătălina

2014-2015-Proiect educațional local ,,Educație rutieră,educație pentru viață în colaborare cu Postul de poliție Stâlpeni și Primăria comunei

2014-2015-Proiect educațional local ,,Sănătatea adevărată începe din cavitatea bucală în colaborare cu cabinetul individual de stomatologie al doamnei doctor Nițu Camelia

Școala Altfel-Programul internațional Job Shadow Day ediția 2015-elevii clasei a V-a parcurg un asemenea program în această perioadă.

Promovăm astfel o educaţie prin care elevii învaţă să comunice în limba maternă, dar și în limbi străine- atât ca receptor, cât şi ca emiţător- să reacţioneze la mediul înconjurător, observându-l şi apoi, traducându-l, să stabilească relaţii, să se înţeleagă și să-i accepte pe ceilalți, să-şi stabilească scopuri comune şi să acţioneze în grup pentru atingerea lor. Experienţa derulării acestor proiecte a conferit elevilor noştri optimism, relaxare, respect de sine, dar şi ambiţie, hotărâre, capacităţi de anticipare- previziune, o gamă largă de abilităţi pe care se vor baza în viaţa adultă. (sursa: www.scoli.didactic.ro)

Contact

Opening hours

 • luni
  6:00 - 17:00
 • marți
  6:00 - 17:00
 • miercuri
  6:00 - 17:00
 • joi
  6:00 - 17:00
 • vineri
  6:00 - 14:00
 • sâmbătă
  Closed
 • duminică
  Closed